Heerlijk warme appeltjes met gember, anijszaadjes en natuurlijk met honing. Extra lekker met een licht geroosterd broodje.
Neem het spek, snijd het in heel fijne reepjes en bak ze kort, al dan niet, in boter. Ontpit de appels, met een appelboor of zoals jij het gewend bent om te doen. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes en voeg ze bij de spekreepjes. Laat ze zachtjes sudderen en leg voor 1 minuut een deksel op de pan, zodat de appelstukjes lekker smeuïg worden. Voeg nu de gemberpoeder, anijszaadjes en een klein puntje boter toe. Doe daarna de honing erbij en breng het verder op smaak met peper en zout. Als laatste strooi je de kaneel er overheen en klaar is jouw overheerlijke en warme ontbijt of brunch.
Maak het extra smakelijk met een licht geroosterd broodje, bon appétit
Find it online: https://honingheerlijkheden.nl/appeltjes-in-de-pan-met-honing/