Dipsaus met kerrie en honing

Dipjes op tafel, wie kan er zonder?
Print

Dipsaus met kerrie en honing

Smaakvol en kleurrijk dipje voor bij de hapjes op tafel

  • Author: Kim De Jong
  • Prep Time: 5
  • Total Time: 5 minutes

Ingredients

Scale
  • 1/4 l zure room
  • 6 eetlepels honing
  • 1/4 theelepel zout
  • 2 eetlepels ciderazijn
  • 2 eetlepels gesneden peterselie
  • 2 eetlepels kerriepoeder

Instructions

Vermeng in een kommetje alle ingrediënten, behalve de peterselie. De peterselie leg je als garneren op het dipsausje na het mengen. Zet de dip in de koeling tot het moment van gebruik. Zo gemakkelijk en zo lekker

Keywords: dipsaus

Heb jij dit recept gemaakt? Deel dan een foto met ons! We vinden het leuk om te zien wat je hebt gemaakt.

Bekijk ook

Bijenwas, een veelzijdig product

Al sinds er bijen zijn is er bijenwas. Nadat een imker de honing uit de honingraten heeft geslingerd blijven er harde geelachtige geraamten over. Hier komt de bijenwas vandaan. Het is het stevige vettige goedje waarmee bijen hun cellen maken. Deze cellen zijn kleine broedkamers voor de volgende generatie bijenlarven. Door de eeuwen heen hebben mensen niet alleen de honing van de bijen kunnen gebruiken als zoetmiddel, maar ook de honingraten. In deze blog zal de veelzijdigheid van bijenwas in ons dagelijkse leven worden verkend.

Andere nectar, andere honing, andere smaak

Honing is een onmisbaar ingrediënt in onze keuken. In tegenstelling tot de eenvoudige zoete smaak van suikerkristallen heeft honing naast een opvallende smaak ook een eigenzinnige textuur. Onder de honingsoorten zelf zijn er veel verschillen. Niet alleen de soort maar ook de manier waarop verse honing wordt gemaakt heeft invloed op de smaakervaring. In de webshop van de bijZaak kun je uit een divers assortiment aan honingsoorten kiezen. Maar welke verschillende soorten nectar worden onze honingsoorten gemaakt? En wat

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in de winkelwagen

Verder winkelen