Print
Honing stokbroodje met geitenkaas en walnoten
Zoete warme honing stokbroodjes met geitenkaas en walnoten
- Author: Kim De Jong
- Prep Time: 15
- Cook Time: 9
- Total Time: 24 minutes
Ingredients
Scale
- 1 stokbroodje (gesneden)
- honing (vloeibaar)
- een stuk geitenkaas
- walnoten
Instructions
Begin met het voorverwarmen van de oven op 190 graden. Leg de sneetjes stokbrood op de bakplaat op een stuk bakpapier. Besmeer de sneetjes, met een lepel, met een flinke schep honing en leg daar enkele walnoten boven op. Schaaf daarna het gewenste aantal plakken geitenkaas (minstens 1 plakje per sneetje) en bedek hiermee de walnoten. Nu mag de bakplaat onderin de oven en laat hem hier 5 tot 7 minuten in staan om hem daarna nog 2 minuten onder de grill te plaatsen… et voilà … je warme zoete stokbroodje met geitenkaas en walnoten is klaar om opgesmikkeld te worden.
Keywords: Honing Stokbrood Zoet