Vanille ijs met hothoney

Verkoelend ijsje met een heet randje!
Print

Vanille ijs met hothoney

Verkoelend ijsje met een heet randje!

  • Author: Kim De Jong
  • Prep Time: 2
  • Total Time: 2 minutes

Ingredients

  • Vanille ijs
  • Hothoney met sinaasappel, gember of framboos

Instructions

Schep een hoeveelheid naar eigen keuze vanille ijs in een kommetje, giet hier een hoeveelheid naar eigen inzicht en smaak hothoney over, pak je dessert lepel en laat je verrassen door dit heerlijke verkoelende ijsje met een heet randje.

Keywords: ijs dessert vanille hothoney

Heb jij dit recept gemaakt? Deel dan een foto met ons! We vinden het leuk om te zien wat je hebt gemaakt.

Bekijk ook

Bijenwas, een veelzijdig product

Al sinds er bijen zijn is er bijenwas. Nadat een imker de honing uit de honingraten heeft geslingerd blijven er harde geelachtige geraamten over. Hier komt de bijenwas vandaan. Het is het stevige vettige goedje waarmee bijen hun cellen maken. Deze cellen zijn kleine broedkamers voor de volgende generatie bijenlarven. Door de eeuwen heen hebben mensen niet alleen de honing van de bijen kunnen gebruiken als zoetmiddel, maar ook de honingraten. In deze blog zal de veelzijdigheid van bijenwas in ons dagelijkse leven worden verkend.

Andere nectar, andere honing, andere smaak

Honing is een onmisbaar ingrediënt in onze keuken. In tegenstelling tot de eenvoudige zoete smaak van suikerkristallen heeft honing naast een opvallende smaak ook een eigenzinnige textuur. Onder de honingsoorten zelf zijn er veel verschillen. Niet alleen de soort maar ook de manier waarop verse honing wordt gemaakt heeft invloed op de smaakervaring. In de webshop van de bijZaak kun je uit een divers assortiment aan honingsoorten kiezen. Maar welke verschillende soorten nectar worden onze honingsoorten gemaakt? En wat

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in de winkelwagen

Verder winkelen